Zo zie je er altijd goed uit in leggings

Legging zijn geliefde de items, omdat ze zo makkelijk zijn en comfortabel zitten. Iedereen heeft er wel een paar in de kast liggen....toch?. Ondanks het feit dat dit kledingstuk zo geliefd is, vinden sommigen het best lastig om een leuke outfit hiermee samen te stellen.  Daarom vandaag een stukje over leggings.

 

Zo zie je er altijd goed uit in leggings

Om er leuk uit te zien in een legging is het ten eerste belangrijk dat je de juiste kleur hebt. Zelf ben ik geen fan van nude leggings, omdat het op een tweede huid lijkt. Naast de juiste kleur, let je ook op  materiaal. Dit bepaalt namelijk of het geheel er chic uit zal zien of niet. Veel te dunne leggings zijn doorschijnend en absoluut niet charmant. Twijfel je of de stof te dun is? Draag er er een panty onder, dit zorgt voor een extra laag en zorg in de koude dagen voor extra warmte. Met een dunne legging kun je het beste gaan voor een lange top die onder je kont valt, maar heey ieder zijn ding. Combineer dit met een enkellaar of pump en je hebt meteen een gaafe outfit.

Naast de dunne, kun je ook voor de wat dikkere leggings kiezen. Deze hebben meestal een bredere tailleband en krijg je niet snel een cameltoe van. Deze vind ik daarom ook geschikt om met een korte top te combineren. Ze zien er meer als een broek uit, vanwege de dikte van de stof. Dit is dan ook die versie die ik aanraad te kopen, stevig, rekbaar en in de juiste maat. Je kun dan ongelimiteerd combineren. Houdt er tijdens de warme dagen wel rekening mee dat stevige leggings kunnen broeien, als ze niet voornamelijk uit katoen bestaan.