Zo lijkt jou outfit 4x duurder

4 keer, 4 keer, 4 keer duurder. De mijne is 4x duurder....

Zo lijkt jou outfit 3x duurder

Oké laten we eerlijk zijn, je outfit duurder en chiquer doen lijken is niet het allerbelangrijkste. Er zijn belangrijkere dingen, maar dat wilt niet zeggen dat het niet leuk is om er verzorgt en luxueus uit te zien. Helaas is niet iedereen rijk, dus wordt het voor velen van ons lastig om al die designertassen, schoenen en kleding te kopen. Ondanks dit alles is het mogelijk om er duurder uit te zien dan jouw outfit oorspronkelijk kostte.

Hier heb je zes tips om er luxer uit te zien:

Tip 1: Ga voor neurale tinten
Dit is een bekende tip van modebloggers en fashioninfluencers. Kleding in neutrale tinten zoals wit, grijs, beige, bruin, blush en nog vele andere tinten stralen rust uit. Jouw outfit zal er meteen netter uitzien.
Tip 2: Puntige schoenen
Op een of ander manier zorgen puntige heels en ballerina’s ervoor dat jouw outfit geüpgrade wordt. Een casual outfit ziet er meteen leuker en elegantER uit.
Tip 3: Koop simpele bijou of sieraden
Dit zijn minimalistische accessoires die je vooral bij Mango en River Island tegenkomt. Je kunt ze makkelijk combineren met bijna alle outfit en ze zorgen ervoor dat jou outfit leuk blijt.
Tip 4: Investeer in designeraccessoires
Merkaccessoires zoals Gucci riemen, Louis Vuitton sjaals, Armani horloge en Chanel broches zijn items waar je over na kunt denken of je in ze wilt investeren. Deze zijn  voor velen nog steeds duur,  maar meestal een stuk goedkoper dan een designer handtas of designerschoenen. Een een basic outfit met een merkitems erin, geeft meteen een luxe uitstraling. Heb je dus een  zwarte skinny jean met een zwart tshirt aan, voeg dan een een designeraccessoire toe.
Tip 5: Kies neutrale make up
Dit is een hele belangrijke tip, want jou make up maakt of breekt jou look. We weten allemaal dat je geen make up professional hoef te zijn om er een beetje leuk uit te zien, maar geweldige oogmake up met allerlei kleuren kunnen we soms beter aan de professionals overlaten. Het is heel jammer als je een prachtige outfit hebt, maar dat die smokey eye toch niet is wat het moet zijn.
Tip 6: Look a likes items
Je hebt die leuke jas of blazer gezien, maar die kost natuurlijk een fortuin. Denk aan de bekende Balmain jassen en blazers, toffe kleding die heel chic staat. Maar een beetje onbereik. Ga gewoon opzoek naar look a likes, ik heb het nu niet over namaak designer items (Als je jou outfit naar een zero wilt brengen, moet je vooral dat doen). Ik heb het over Jassen die op elkaar lijken, maar niet van hetzelfde merk zijn. Een Michael Kors pump naast een River Island pump. Ga dus opzoek naar de items die dezelfde luxe uitstralen, maar die wel betaalbaar zijn.
Belangrijkste tip is, ga gewoon lekker mix machten met kleding