Omoda - geschorst

Mooie schoenen van Omoda, waar het hele gezin blij van wordt. Schoenen zijn meer dan een procuct voor mode bewuste mensen. Met meer dan 250 leuke schoenenmerken heeft Omoda een grote collectie aan schoenen, elke vrouw kan hier dus slagen. Of je nou een sneaker- of een hakkenvrouw bent, hun collectie is perfect samengeteld om jou veel mogelijkheden te bieden. Je kunt hier terecht voor. Alle bekende merken zoals Nike, adidas en Vans. Maar hier kun je ook hakken, laarzen en instappers van de luxere merken shoppen. Denk dan aan schoenen van Guess, Micheal Kors, Calvin Klein en Ted Baker. Allemaal met hun eigen collectie ‘foodcandy’. Omoda heeft natuurlijk ook een eigen collectie deze heet Omoda Kubuni en Omodxmanon, de collectie is groot van zomerslippers en sandalen tot hoge laarzen voor de winter. So you name it they have it. Online schoenen kopen vinden sommigen nog een dingetje, daarom biedt Omda de mogelijkheid om schoenen die je online gezien hebt te reserveren. Je kunt dan naar een Omodavestiging bij jou in de buurt om de schoenen te passen, voor je ze koopt. Wat handig! zij denken aan jou. Hun collectie eindigt niet bij de leuke trendy schoenen, want hier vind je ook tassen van verschille merken en in diverse modellen. Shoppers, clutches, handtassen, rugtassen,totebags allemaal volgens de laatste trends. Tenzij je meer van de tijdloze en klassieke mode bent, maar ook dan hebben ze tassen en accesoires die je niet wilt missen.

Levertijd: Door de week voor 12:00 uur besteld, vanavond in huis.
Verzendkosten: Ben je lid van de Club Omoda dan hoef je geen vezendkosten te betalen. Anders onder EUR 50 altijd EUR 3,95 verzendkosten
Afhalen:
Retourneren: Online bestelde producten terug sturen is mogelijk. Voor het retourneren of ruilen van producten betaal je nooit extra verzendkosten.
Betalingsmogelijkheden: betaal hier met iDEAL, Creditcard, PayPal, met een Omoda Cadeaubon of achteraf.
Telefoonnummer: De klanterservice van Omoda is tot 23:00 bereikbaar op: 0111 - 410044