Mango

Mango biedt o.a. eigen ontwerpen die de laatste trends volgen voor de jonge en moderne vrouw. Laat dit nu net de doelgroep van Fashtic zijn. Wij houden van de gevarieerde collectie van Mango, van de elegante basisstukken tot de hipste fashionitems die naadloos aansluiten bij hun persoonlijkheid en stijl.  Vindt hier fashionlooks die je op de catwalk ziet bij grote designers.  De Mangocollectie is een ware bron van inspiratie, met een breed assortiment van kleding, tassen, schoenen en accesoires. Vooral hun heels en jassen vallen erg in de smaak bij  bloggers en modeinfluencers. Dit is trouwens niet voor niks, hun items zijn namelijk netjes afgewerkt en ogen net als luxe designer mode chic. De stijlvolle en trendy kleding van Mango betaalbaar, vanwege de varieerde prijzen.  Mango is een voorloper wanneer het gaat om mode, hier vindt je dus ook the hottest accesoires die jou outfit compleet maken. 

Levertijd: 3 à 6 werkdagen
Verzendkosten: 2,95 €
Afhalen: online gekochte artikelen in de winkel ophaal is mogelijk, dit is tevens gratis
Retourneren: Bij Mango kun je gekochte artikelen makkelijk terug sturen. Na aankoop kun je binnen 30 inruilen/retourneren.
Betalingsmogelijkheden: Bij Mango kun je op verschillende manieren betalen online. Debetkaart if creditkaart, via PAYPAL of gewoon via IDEAL
Telefoonnummer: 0900 0401 630