Kleding waar ik me prettig in voel

 

Ben je een beetje actief op Instagram dan weet wie de grote influencers zijn. De kans is groot dat je ze volgt op sociale media en kijkt naar hun exotische vakanties, stunning make-up, hun geweldige kleding en hun fantastische levensstijl. Deze mensen hebben loyale volgers, ze zijn authentic en 'betrouwbaar'. Met deze eigenschappen zijn ze effectief zijn in het overtuigen van volgers en een goed brand neerzetten. De vertrouwensrelatie is wat influencer zo uniek maakt, het publiek vertrouwt erop dat de influencer hen de waarheid over een product vertelt. Naast deze mega en macro influencers met honderdduizenden volgers, bestaan ook de micro en nano influencers. Deze laatste groep wordt steeds populairder en interessanter. Wij hebben enkelen gesproken en willen je wekelijks kennis laten maken met een nieuwe groeiende influencer. Deze week Meredith!

In gesprek met..

Hallo, ik ben Meredith Wielingen, 25 jaar en kom uit Amsterdam. In het dagelijks leven doe ik Communicatiewetenschap. Daarnaast heb ik mijn eigen webshop, dyadya.nl.

Ik was vrij ‘laat’ met het beginnen van een Instagram account. Begin 2016 begon ik content te maken. In die tijd was ik helemaal niet met social media bezig. Door de modeblog die ik toen had begon ik social media iets serieuzer te nemen. Die modeblog is uitgegroeid tot een headwrap business. Ik maakte de haarbanden en headwraps in het begin alleen voor mezelf. De complimentjes die ik kreeg, zowel online als offline, hebben mij het zelfvertrouwen gegeven om de webshop te beginnen.

Ik hou al van kleins af aan erg veel van mode. Ik knipte altijd foto’s uit magazines en had mappen met afbeeldingen op mijn computer. Op de middelbare school had ik kunst. Hierdoor was ik dagelijks creatief bezig. Toen ik mijn opleiding aan de universiteit begon miste ik dat enorm. Toen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder Fotostyling bij Akademie Vogue en het Amsterdam Fashion College.

Mijn stijl zou ik omschrijven als vrouwelijk. Het liefst draag ik een jurkje of een rok. Mijn outfit maak ik vaak af met een headwrap of haarband. Ik zou niet zonder headwraps kunnen! Ze geven mijn outfits niet alleen iets extra’s, maar ik gebruik ze ook als protective style voor me haar. Verder hou heel erg veel van handtassen! Ik kan echt genieten van (window)shoppen bij luxe modemerken. Tijdens het shoppen blijf ik daar het langst hangen.

Tijdens het shoppen hou ik me niet erg bezig met trends. Ik koop vooral kleding waar ik me prettig in voel. Dat is echt mijn fashion motto. Maar als ik toch een trend zou moeten kiezen die nooit zou mogen verdwijnen, zou ik kiezen voor dierenprint. Ik vind het erg jammer dat je dat nu alweer minder in de winkels ziet hangen. Vooral slangenprint vind ik geweldig!

Iemand die erover nadenkt om een instagram account te beginnen zou ik adviseren om zichzelf te blijven. Iedereen en zijn moeder zit tegenwoordig op social media, maar dat betekent niet dat jij niks toe te voegen hebt. Iedereen heeft wel iets unieks en kan anderen inspireren. Bovendien is instagram een fijn platform waar je je creativiteit kwijt kan. Laat je vooral niet gek maken door cijfers!

Voor meer headwrap inspo, volg Meredith dan op insta.
Wil je zelfs een headwrap kopen/bestellen? Kijk dan op haar website!

Webshop: https://www.dyadya.nl

Persoonlijke Instagram: @meredith_wielingen

Instagram: @dyadya_headwraps

Facebook: https://www.facebook.com/dyadyaheadwraps/

 

 

Ben jij ook dol op dierenprint? Hier enkele items in animalprint, waar je wild van wordt.