Get to know...

Ben je een beetje actief op Instagram dan weet wie de grote influencers zijn. De kans is groot dat je ze volgt op sociale media en kijkt naar hun exotische vakanties, stunning make-up, hun geweldige kleding en hun fantastische levensstijl. Deze mensen hebben loyale volgers, ze zijn authentic en 'betrouwbaar'. Met deze eigenschappen zijn ze effectief zijn in het overtuigen van volgers en een goed brand neerzetten. De vertrouwensrelatie is wat influencer zo uniek maakt, het publiek vertrouwt erop dat de influencer hen de waarheid over een product vertelt. Naast deze mega en macro influencers met honderdduizenden volgers, bestaan ook de micro en nano influencers. Deze laatste groep wordt steeds populairder en interessanter. Wij hebben enkelen gesproken en willen je wekelijks kennis laten maken met een nieuwe groeiende influencer. Deze week Meantha, het gezicht van itsthatfulltimemom!

Get to know

Wie ben je?
Mijn naam is Meantha Soiso
Oudste van de meisjes, uit een gezin van 7 kinderen
Driewoorden die mij het best omschrijven zijn: strong, sociaal/behulpzaam en old soul.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik fulltime mama M I A blogger en werk als dienstvrouw.

Wie inspireert jou en waarom?
Ik laat me heel graag inspireren door vrouwen om mij heen zoals artiesten, bloggers en nu ook vele mama’s!

Asa, een nigeriaans zangeres,  is bv een van mij inspiratie qua fashion en style. Zij is een hele private person, met een hele eenvoudige/ simple fashionstyle. Asa is geen fashionblogger/stylist. Dus in dit geval inspireert degene die haar aankleedt me.
Een ander modeicoon die mij inspireerde was Kyrzayda. Ik ben een grote fan van jeans, alle soorten, momjeans,boyfriend jeans, skinny jeans, noem maar op. En dit kon ze zo mooi en goed stylen. Ik kon mezelf dus ook goed terugvinden in haar stijl. Alleen is zij helaas niet meer onder ons.
Mijn laatste inspiratie is Yukiakinosho. Zij heeft een erg gedurfde, authentieke en chiquere stijl. Echte eyecatcher!

Wat was voor jou de trigger om een beauty-account aan te maken?
MIjn eerste account op Ig was een beauty en fashion account. Beauty was puur omdat ik zelf Acne skin (vettige huid) heb. Het was heel moeilijk om de juiste producten te vinden voor mijn huid. De zoektocht naar het vinden van de juiste producten en de juiste skincare routine, was echt een ‘ding’, dus begon ik mijn ervaringen en productbevindingen te delen.
In de tussen tijd werd ik mama van een prachtig meisje. Vanaf toen merkte ik dat ik veel meer tijd had voor mama-activiteiten, zo ontstond @itsthatfulltimemom.

Welke plek heeft beauty in jou dagelijks leven?
Op dit moment weet ik niet op welk plek beauty staat in mijn dagelijks leven. Sinds ik mama ben geworden, heb ik nog geen 3 uur lang aan een stuk door kunnen slapen. Dus ik merk dat ik mezelf steeds meer wegcijfer, ook omdat ik er alleen voor sta.

Wat zijn jouw meest gebruikte producten?
Cleanser, scrub, maskers
Zeep heeft over het algemeen een hoger pH-niveau tussen 9 en 10, waardoor de huid erg schoon aanvoelt, helaas is dit te agressief voor het gezicht. Het verwijdert alle natuurlijke oliën van uw huid, waardoor de pH-waarde niet meer in balans is. Dit kan voor nieuwe problemen zorgen zoals, een te droge huid, schilferig en vatbaarder voor ontstekingen. Dit kan ervoor zorgen dat de talgklieren nog meer olie produceren, om de droogte te compenseren. Dit heeft verstopte poriën en puistjes als gevolg. Je kunt daarom het beste een goede cleanser gebruiken.

Bij welke producten blijf je het langst hangen, tijdens het shoppen?
Foundations
Het vinden van de juiste foundation gaat vaak met heel veel vallen en opstaan. Het vinden van de juiste ondertoon is al moeilijk genoeg, maar het is nog moeilijker als je een donkere huidskleur hebt. Dit betekend dat je ook minder opties hebt om uit te kiezen. Het blijft een zoektocht..

Met welk beautyproduct zou je nu heeeel blij zijn?
Ik zou nu heel blij zijn met een skincare setje en lipsticks.

Welke beauty routine zou iedere vrouw volgens jou moeten volgen?
Probeer om nooit met je make-up te slapen!
Slapen met make-up kan leidt tot onnodige blootstelling aan de slechte stoffen. Deze stoffen veroorzaken de afbraak van gezond weefsel, wat resulteert in fijne lijntjes op de huid. Daarbij kan make-up de poriën verstoppen, terwijl je slaapt. Wat weer resulteert in de ontwikkeling van acne. Slapen met oogmake-up veroorzaakt geen acne op de huid, maar het kan wel tot problemen leiden. Mascara en eyeliner kunnen in je ogen terechtkomen, wat kan leiden tot oogirritatie. Herhaaldelijk met oogmake-up slapen, kan de kleine haarzakjes en olieklieren op de oogleden verstoppen. In de verstopte haarzakjes, kunnen bacteriën zich ophopen en voor ontstekingen zorgen.

Welke beauty trend is voor jou een no-go?
Oversized/ overdrawn wenkbrauw
Goed opgemaakte wenkbrauwen, helpen om je gezicht te vormen en je beste eigenschappen naar voren te brengen, maar als ze te donker of te dramatisch zijn, leiden ze meer af dan ze aanvullen.

Wanneer is jouw account volgens jou succesvol?
Ik zit al een tijdje af en aan op Instagram en ik heb gemerkt dat het niet om het aantal volgers gaat, it’s about your engagement. Zolang je maar materiaal post die volgers interessant en waardevol vinden zit je goed.

Zit jij ook op Instagram? Vind Meantha @itsthatfulltimemom!

 

 

 

Misschien zijn deze items wat voor jou?

 

Ga voor meer leuke items  naar onze hot pagina!