Altijd stijlvol op vakantie

Heb jij je ook afgevraagd hoe de insta fashionista's op hun vakanties altijd zo goed uitzien? De perfecte spots voor hun foto's weten te vinden en hun outfit voor die plek gemaakt lijkt? Eerlijk gezegd is het niet heel moeilijk om ook zulke prachtige looks te creeëren. Oke... je moet er wel wat voor doen, maar jij kunt het ook gewoon. Met de volgende de tips   heb jij straks ook een vakanatie feed om jaloers op te zijn.

altijd stijlvol op vakantie

Om op vakantie outfits-to-dye-for te hebben, moet je rekening houden met een aantal zaken. Welk land of stad bezoek je? Wat zijn normale temperaturen wanneer je in het land bent? is het een sjieke stad?
Wanneer je dit alles weet over jou vakantieland, ga je opzoek naar de toeritsiche plekken die je kunt bezoeken. Pinterest en insta zijn hierbij goede hulpmiddelen. Met deze twee platformen heb je trouwens twee vliegen in één klap, want los van de leuke fotospots kun je ook meteen de outfits van modebloggers zien. Dat is waar het uiteindelijk om draait, de vakantie outfits.

De stad bepaalt de outfit
Houdt de toeristischeplekken die wilt bezoeken goed in gedachte, want die bepalen jou kledingkeus. Je zult je vast niet hetzelfde kleden wanneer je door de sjieke straten van parijs drenteld, als wanneer je door jungle in Bali crossed. Daarbij staan felle kleuren leuker in natuurgebieden en koude tinten ogen mooier in de strakke luxe winkelstraten.

Selecteer de leukste kledingsetjes
Trek een dagje uit om gewoon eens dé vakantie-looks samen te stellen. Je hoeft helemaal geen nieuwe kleding te kopen, werk met wat je  hebt. Je zult verrast zijn van de nieuwe kledingcombinaties die je kunt maken. Typ op instagram de fashionhashtags en kijk naar outfits met gelijksoortige kleding die jij bezit.  Geef de outfit vervolgens jou eigen draai of neem simpelweg die hele outfit over....je doet niemand kwaad. Creëer voor iedere dag een toffe look.  Sommige combi's kun je ook shufflen en houd je meer bagageruimte. The key is, stel look samen tot je de beste en mooiste combinaties hebt en kies daar  weer de leukste uit om mee te nemen.

Denk  goed na over de kleding die je koopt
Het kan  zijn dat je toch wat nieuwe items wilt voor vakantie.  Zorg dan ervoor dat je weet hoe die wilt combineren, zo voorkom je  onnodige aankopen. Mischien heb je voor die ene leuke rok nog de juiste top nodig, doe dan goede research. Wat voor top moet het worden? welke kleur en welke stof?  Je zult anders zien dat het rokje niet tot zijn recht komt, omdat de nieuwe top er net niet goed bij staat.
Laatste tip heeft te maken met de fotospots. Hier wil ik nog uitgebreidt over schrijven, maar dat wordt te veel. Kortom kies de juiste angles voor je foto's, denk aan de stand van de zon en aan dingen op de achtergrond die de foto minder strak maken. Maak veel...veel... veel foto's, kies de beste en wis derest.

Met deze tip zul je op vakantie altijd tip top uitzien en voorkom je ontvredenheid over je eigen outfit.