3 mode hacks

 Hoe zorg je ervoor dat de juiste outfit kiezen makkelijker wordt?

3 mode hacks

Niet iedereen heeft het even makkelijk, als het aankomt op mode. Sommige meiden kunnen in gedachte een outfit samenstellen, anderen moeten eerst voor hun kast staan om hun outfit opties bekijken en de meesten van ons weten nooit wat te dragen en hebben ook ‘niks’ om aan te doen.
Wij geven jou daarom drie modetips die jou leven een stuk makkelijker moeten maken.

Tip 1: Fake it till u make it
Meestal begint het probleem hier, wat draag je naar een date? Wat draag naar de film? Wat draag ik naar dat feestje? Wat draag ik naar mijn werk? Allemaal vragen waar vrouwen dagelijks mee zitten. Maar om eerlijk te zijn, hoeft wat je aan moet doen helemaal niet zo moeilijk te zijn. Internet is een grote bron van inspiratie, waarom zelf nadenken over een outfit? Bezoek modepagina’s op sociale media zoals insta, facebook en pinterest. Daar vind je miljoenen ik denk biljoenen outfitfoto’s, speciaal voor jou! Zoek outfits die jou aanspreken en sla deze op, vooral outfits die bestaan uit items die je zelf ook in de kast hebt hangen. Zo kun je op drukke dagen snel looks creëeren, door even op jou mobiel te kijken. Je doet op deze manier ook veel modeinspiratie op en je komt erachter dat je die leuke jurk die je in de kast hebt hangen, op meerdere manier gecombineerd kan worden. Of dat je eindelijk weet hoe je die lastige top uit sale het beste kunt stijlen, zodat het ook echt leuk wordt. Het allerbelangrijkste bij deze tip is; onthoudt de leuke outfit combinaties, maak desnoods foto’s van jou outfit en kleding. Kun je een volgende keer zo weer gebruiken.
Tip 2: Een vest/ jasje of jack.
Ga opzoek naar een leuke vest of misschien heb je die al. Zorg ervoor dat de veste makkelijk te combineren is, zoals de bekende camo/army jacket en de oversized denim jasses. Deze ijn heel handig voor dagen waarop je echt niet weet wat je aan moet of geen zin heb om heel veel tijd in jou kledingkeus te stoppen. Een camo/ denim jack maakt een basic outfit echt compleet.
Tip 3:  Het oprollen, instoppen of knopen. 
Een basic outfit van een tshirt en skinny jeans, kun je leuker maken.Ik noem dit de oprol-, instop- en knooptechtniek. Met een shirt, top of blouse, kun je zoveel doen om er modieuzer uit te zien. Knoop bijvoorbeeld simpelweg de voorkant van jou shirt, Voila! Heb je een blouse aan? Laat de laatste drie knoopjes open en knoop de twee losse stukken vast aan elkaar. Heb je een basic aan met lange mouwen? Rol de mouwen op tot onveer je ellebogen( vooral met hakken aan, ziet dit er heel trendy uit). Het oprollen kun je ook toepassen bij tops met korte mouwen. De laatste is het instoppen van de bovenkleding. Ik zijn wij groot fan van, omdat je een ontzettend leuke en moeiteloze outfit van krijgt. Bovenkleding als topjes, truien, blouses en shirts kun je in jou broek of rok stoppen. Ga hier lekker mee spelen, stop alleen de voorkant of juist alleen de achterkant in. Ga je juist voor een echt assymetrische look stop dan de linker of rechterkant van je top in. Je zult zien dat je met een simple outfit keus, nog steeds bovengemiddeld uitziet.